A MAH-EV új, forradalmi 3D Tesla-konfigurátorát maga Elon Musk is megirigyelhetné

autó

A magyar piacot Tesla modellekkel ellátó Magyar Autókereskedőház Zrt. honlapján mostantól egyedülállóan, 3D-ben tervezhetik meg az ügyfelek új autóikat.

Az elektromos autókat gyártó vállalat egyelőre nem képviselteti magát hivatalosan Magyarországon (a legközelebbi márkakereskedés Bécsben található), ám mégsem maradnak segítség nélkül azok, akik itthon szeretnének maguknak új Teslát vásárolni. A jó minőségű, ellenőrzött prémiumkategóriás autókat forgalmazó MAH Zrt. fő tevékenysége a használt, valamint új Teslák importja és értékesítése.

Tesla Model S 2021

Honlapjukon minden fontos információ megtalálhatnak az érdeklődők a forgalmazott modellekről, emellett pedig lehetőségük van az autók összeállítására és megrendelésére is. Az újautó-konfigurátoruk nemrégiben egy forradalmi funkcióval bővült, olyannal, amelyet sem a konkurencia, sem a hivatalos Tesla oldalak nem nyújtanak az érdeklődőknek, pedig az ügyfelek számára hatalmas segítség az autók személyre szabása során.

A tervezéskor egy interaktív, 360 fokban elforgatható animáción lehet végigkövetni a folyamatot, ahol valamennyi módosítás azonnal láthatóvá válik a 3D-s modellen. A tervezés valamennyi szakaszában körbeforgatható a „készülő”autó, végig lehet próbálni a színeket, a felnigarnitúrákat és az egyéb kiegészítőket, sőt, a belső térbe is be lehet tekinteni. Segítségével végre bárki könnyedén összeállíthatja az igényeihez és az elképzeléseihez legjobban illő modellt.

Ha nem is gondolkozol új Tesla vásárlásán, akkor is érdemes ellátogatnod a MAH-EV Tesla S aloldalára és kipróbálnod az új tervezőt. Te milyen Teslát vásárolnál? Legózd össze a sajátodat! Ha pedig komoly vásárlási szándékaid volnának, ne habozz felkeresni a MAH Zrt-t, mert az autók beszerzése rövid határidővel, teljeskörű ügyintézéssel, választható finanszírozási formákkal, illetőleg magyarországi forgalomba helyezéssel történik!

További kérdések esetén a Magyar Autókereskedőház kollégái készséggel állnak rendelkezésedre a +3620-666-8888-as telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?